Familiekroniek

Stammoeder van onze kennel is kamp. Aura van de Sylvester Stee. Met haar hebben we in de jaren 90 drie nesten gefokt (het C, D en E-nest).

Met dochters van Aura volgden het Istvan's B-nest (van Mirrewil's Aura Chelly) en het G,I en K nest (van kamp. Mirrewil's Aura Dutch).

Daarna kwamen de kleindochters: het N-nest van kamp. Mirrewil's Dutch Imke en het O en S-nest van Mirrewil's Dutch Iffy.

Faimshey's Sheperd Bets on Sterre is een achterkleindochter van Aura. Kamp. Mirrewil's Iffy Krishnabas is haar vader. Sterre is moeder van het R-nest.

Sterre is bovendien een dochter van Mirrewil's Ha die Sheperd die voortkwam uit het H-nest waarvan Dynamite Duvelke van de Passchin de moeder was.

Een andere achterkleindochter is: Zomao van de Noordennol (roepnaam Zusje) gaf het V-nest Imke is haar oma.

Nog een generatie verder is achter-achterkleindochter Faimshey's Cailin Durske. Mirrewil's Dutch Kadjango is haar opa. Durske is moeder van het T-nest.

Ook een achter-achter-achterkleindochter is Stemma's Aitoo-Xaja (roepnaam Iina). Kamp. Istvan's Chelly Bright is haar bet-overgrootvader. Zij is moeder van het U- en W-nest dat onlangs is geboren (zie Puppies). In de toekomst hopen we een tweede nestje te kunnen fokken met Faimshey's Cailin Durske en haar dochter Mirrewil's Durske Tante Touch. Met Faimshey's Cailin Effe (roepnaam Lady) willen we in 2011 een nestje fokken.

Door te klikken op de vetgedrukte naam van onze dames komt u meer te weten over deze geweldige meiden en over de nesten waarvan zij de moeder zijn. Of klik in de kolom aan de zijkant op een naam of nest voor meer informatie