Rainbow Bridge

Er is een plaats in de hemel die Regenboogbrug heet.

Als een dier, dat een hele sterke binding heeft met iemand hier, overlijdt, gaat dit dier naar de Regenboogbrug. Daar zijn graslanden en heuvels voor al onze speciale kameraadjes zodat ze kunnen rennen en samen kunnen spelen. Er is genoeg eten, water en zonneschijn en onze vrienden hebben het er heel comfortabel.

Alle zieke en oude dieren zijn er weer gezond en levenslustig; zij die gewond of verminkt waren, worden weer ongeschonden en sterk, precies zoals wij ze herinneren in onze dromen. De dieren zijn gelukkig en tevreden, maar er is een klein ding: ze missen allemaal een speciaal iemand, iemand die achtergelaten is.

Ze rennen en spelen samen, maar er komt een dag waarin er ééplotseling stopt en de verte in kijkt. Zijn heldere ogen staan strak; zijn lichaam begint te trillen. Dan maakt hij zich los van de groep, vliegt over het gras, sneller en sneller.

Je bent gezien, en wanneer jij en je speciale vriend elkaar eindelijk treffen, houden jullie elkaar stevig vast in dit vreugdevolle weerzien, om nooit meer gescheiden te worden. De vrolijke kusjes regenen op je gezicht; je handen aaien de liefdevolle kop, en je kijkt nog een keer in die vertrouwde ogen, zo lang weg uit je leven, maar altijd aanwezig in je hart. Dan ga je de Regenboogbrug over, samen...

Promise 1993
Breston 1993
Pemrot Courage Corgwn (kleine Bright)
Meta 1998
Aura van de Sylvester Stee 2002
Eager van de Sylvester Stee 2003
Od Win Ghisel Ginette 2006
Istvan's Aura Chelly
Mirrewil's Bright Branie
Istvan's Chelly Bright 2006
Nosey
Mirrewil's Aura Dutch 2006
Dynamite Duvelke van de Passchin
Farmstead Lass Charming Choice
Mirrewil's Dutch Iffy
Meike 2009
Annline's Yippee 2010
Farmstead Lass Freya 2011
Istvan's Ginette Dizzy 2011
Faimshey's Sheperd Bets on Sterre 2011
Mirrewil's Dutch Imke 2012
Mirrewil's Dutch Krishnabas 2012